هشتمین فراخوان پذیرش سرباز امریه پژوهش‌یار اعلام شد

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف به کارگیری نیرو‌های متخصص با مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور برای بهره‎مندی از خدمات آنان در امور پژوهشی و کار در آزمایشگاه‌ها به تشخیص معاونت پژوهش و فناوری از مشمولان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا پایگاه اینترنتی جذب نیروی امریه وزارت علوم به نشانی www.amriye.msrt.ir با انتشار فراخوانی برای هشتمین بار، تاریخ آغاز ثبت نام نسبت به جذب سرباز امریه پژوهش یار در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را اعلام کرد.

بر اساس این فراخوان دانشگاه کوثر نیز در نظر دارد بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز خود را در بخش پژوهش و ارتباط با صنعت از میان افراد واجد شرایط بصورت امریه پژوهش یار تامین نماید. بنابراین به‌منظور ایجاد فرصت برابر و رعایت عدالت برای تمامی مشمولان وظیفه و دانش‌آموختگانی که تمایل به گذراندن دوره سربازی خود در قالب نیروی پژوهش‌یار امریه را دارند با داشتن برگه اعزام با تاریخ اول اسفندماه ۱۳۹۹ می‌توانند جهت اطلاع از اعلام نیاز استان‌ها، شرایط جذب و مدارک مورد نیاز از تاریخ ۱ آذر ۱۳۹۹ تا ۱۸ آذر ۱۳۹۹ نسبت به ثبت‌نام در سایت امریه وزارت علوم اقدام کنند.

نتایج اولیه این ثبت نام جهت تایید یا رد درخواست در تاریخ ۲۶ آذر ۱۳۹۹ اعلام خواهد شد. تاریخ اعلام نیاز دانشگاه‌ها برای این دوره از دهم آذرماه ۱۳۹۹ شروع شده و تا تاریخ ۲۷ آذرماه ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است متقاضیان باید علاوه بر داشتن شرایط عمومی، از شرایط تخصصی زیر برخوردار باشند.

الف) دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی در رشته های تحصیلی مورد نیاز.
ب) دارا بودن حداقل معدل ۱۵ (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد) و حداقل ۱۶ (برای فارغ التحصیلان دکتری)
پ) ارائه برگ اعزام به خدمت بدون مهر غیبت، عدم سابقه خدمت قبلی تحت هر عنوان و یا سابقه اخذ امریه از سایر دستگاه های اجرایی و نظامی مطابق با تاریخ های اعزام اعلام شده .
ت) دارای حداقل 6 ماه سابقه فعالیت در آزمایشگاه به عنوان دستیار آزمایشگاه و یا 6 ماه همکاری در انجام یک پروژه ارتباط با جامعه و صنعت (با تایید دانشگاه، پژوهشگاه یا مرکز آموزش عالی محل تحصیل) .
تبصره: شرایط عمومی و تخصصی مورد نیاز مطابق با شرایط جذب کد محل های خدمتی اعلام شده در فراخوان.
ث) متقاضیان می بایست بومی استان محل مورد تقاضا باشند.
ج) متقاضی می بایست دارای یکی از شرایط زیر باشد:
- متاهل
- سابقه شش ماه فعالیت بسیج
- ایتام
- خانواده ایثارگران (شهدا، مفقود الاثر، جانبازان، آزادگان)
- نخبگان و استعداد های برتر
- حافظان قرآن و قاریان برتر
- معاف از رزم که در برگه اعزام به خدمت آنان قید گردیده است.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، متقاضیانی که تمایل به گذراندن خدمت سربازی خود در قالب امریه را دارند بایستی در تاریخ مقرر شده نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری مدارک اعلام شده در سایت امریه وزارت علوم و تکمیل فرم‌های پیوستی اقدام کنند تا درخواست این دانش‌آموختگان بر اساس دارا بودن صلاحیت عمومی جذب در دستگاه‌های دولتی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پس از کسب امتیاز لازم در مصاحبه تشخیص توانایی کار در آزمایشگاه و امور پژوهشی بررسی و از طریق پنل ثبت نام متقاضی نتایج اعلام شود.